Home  |  Wie  |  Aanbod  |  Inspiratie  |  Boeken  |  Links  |  Contact


www.kleingeluk.nu
Ik schreef met Inge Jager 4 boeken vol inspiratie: 'Handboek voor klein geluk' (2012),
'Klein geluk voor de mantelzorger' (2016/2022), 'Klein geluk als je ziek bent' (2020) en 'Klein geluk voor de zorg'(2021).
Wat een feest om al 12 jaar met Inge te schrijven, puzzelen, ontwikkelen en vriendinnen te zijn.
De boeken worden steeds mooier en we zijn dankbaar om steeds meer betrokken te zijn bij Positieve Gezondheid, www.iph.nl
Op deze website ook vlogs met Machteld Huber.
www.annemariedegee.nl
Mijn woeste en gevoelige dochter Annemarie. Ik buig voor haar schrijftalent en lef, voor haar boeken, het zijn er al vier. Lyrisch geschreven, rauw en teder en met humor. Daarnaast heeft ze een eigen schrijfopleiding en is ze regisseur bij het opnemen van luisterboeken.
www.janwillemdegee.nl
Website van mijn lieve zoon. Met hem trok ik als 15 jarige jongen door Nepal, wat ik elke moeder aan kan raden. Hij is slim, hij is mooi, hij is getrouwd met een geweldige vrouw uit India en heeft een klein lief dochtertje. Hoera voor onze Jan, die al vader wilde worden toen hij 6 jaar oud was.
www.zingeninovergave.nl
Bij Tonke is het zingen ooit begonnen...bij haar leer je zingen met je hart.
www.ingejager.nl
De website van Inge, vriendin en collega schrijfster.
www.mariusengelbrecht.nl
Stembevrijder uit Den Haag. "Juist als je je eigen klank kunt zingen ontstaat er vaak een lied dat helemaal past bij jou, bij jou nu. In het ongepolijste kan de oerziel in je vrijkomen". Workshops, weken, jaartraining. En ga vooral jabberen bij Marius... geef klanken aan al je emoties.
www.aandacht.net
De doelstelling van de stichting Leven in Aandacht is om ondersteuning en bekendheid te geven aan het werk van Thich Nhat Hanh. O.a. aanbod van stilte-retraites die niet te duur zijn.
www.hetkleineparadijs.nl
Mooie, verborgen vakantieplek in Friesland voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die houden van authentieke overnachtingsmogelijkheden. (yurt, boomhut, pipowagen, tipi enz.) Aanbevolen!
www.ankh-hermes.nl
AnkhHermes is een middelgrote uitgeverij in Deventer. Per jaar geeft zij circa 60 nieuwe boeken uit en ongeveer een gelijk aantal herdrukken. Het fonds beslaat bijna 800 titels.
Haar doelstelling is reeds vanaf het begin om mensen tegemoet te komen in hun proces van bewustwording en levensverdieping. Zij doet dit niet vanuit een bepaalde godsdienst of stroming. AnkhHermes wil haar lezers inspirerende boeken aanbieden die hun leven bewuster en zinvoller maken.
Onze uitgeverij!!
www.nieuwtij.nl
De Hof van Heden van Jan en Lieve, is gelegen in de Kempen, omgeving Tilburg/Eindhoven. Het is een inspirerende plek waar je wordt uitgenodigd los te komen van zorgen voor morgen en gemijmer over gisteren. Er is onder andere een fantastisch retraite-appartement  (rolstoeltoegankelijk) met mogelijkheden voor begeleiding en gesprek.